Candice Sveynpol - "malaikat" yang indah dari "Victoria's Secrets"

Anonim

Candice Swanepoel (biografi, parameter gadis dibentangkan di bawah) adalah salah satu model yang paling seksi dan paling dicari di planet ini. Adakah "malaikat" jenama pakaian terkenal "Victoria's Secrets". Menurut penarafan Forbes, ia berada di antara 10 model fesyen berbayar tertinggi di dunia (pendapatan $ 5, 000, 000). Artikel ini akan menggambarkan biografi ringkas seorang gadis.

Image

Kanak-kanak

Candice Sveynpol dilahirkan di Sungai Mui (Afrika Selatan) pada tahun 1988. Gadis dan saudaranya Stephen dibesarkan oleh ibu Eileen. Bersama-sama, anggota keluarga Sveinpol bekerja di ladang, menjaga binatang, dan bahkan melahirkan dari lembu.

Sekali di pasaran di Durban, Kevin Ellis, pengakap mencari dan memilih model, melihat gadis itu. Candice Sveynpol kemudian berumur 15 tahun. Dia dikagumi dan ditundukkan oleh penampilannya. Kemudian, Kevin berkata bahawa Candace mengingatkan dia tentang flamingo yang indah ketika dia melewati pengakap di kakinya yang sempurna. Gadis itu mematuhi piawaian keindahan kecantikan bangsa Nordic - tokoh sempurna, mata biru, rambut berambut perang. Iaitu, Sveinpol mempunyai segala-galanya untuk kejayaan pembangunan kerjaya pemodelan.

Ellis segera mengatur pertemuan antara gadis dan ibunya dengan Tiffany Prior, yang mengetuai agensi pemodelan tempatan. Dia benar-benar gembira dengan rupa Candice Swanepoel. Tanpa susun atur dan latihan, gadis itu segera mendapat sesi foto dan menghantar gambar ke pejabat Cape Town Management Model Ice. Pakar melihat potensi Sveinpol dan menghantar portfolionya ke cawangan Pengurusan Model Pilih cawangan London. Dari sana, gadis itu dipanggil balik dan dijemput ke ibu negara England. Candace, dalam kata-kata beliau, dalam keadaan "kegembiraan anak anjing." Tanpa pemikiran kedua, dia meninggalkan sekolah dan pergi ke London.

Image

Memulakan kerjaya

Penampilan pertama Candice Swanepoel di podium diadakan pada tahun 2005 di New York. Gadis itu mengambil bahagian dalam pameran koleksi Tommy Hilfiger. Sudah pada usia 16 tahun, pendapatan sehari-hari seorang manekin mencapai lima ribu ringgit.

Kerjaya model Candace berkembang dengan pesat. Banyak kedai media bernama Swanepoel Cinderella. Jenama utama planet ini bekerjasama dengan model fesyen. Dan gadis itu telah dijemput untuk mengiklankan projek-projek dan difilemkan di atas penutup majalah berkilat. Sebagai contoh, pada tahun 2006, Candace mengambil bahagian dalam pameran Cynthia Rowley, Alberta Ferretti, Betsy Johnson, Dolce Gabbana, dan dalam pengiklanan "Nike." Sveynpol juga muncul di sampul Vog Yunani.

Image

Pergi ke supermodel

Pada tahun 2007, Candace menjadi jenama rahsia Victoria. Dua bulan kemudian, gadis itu menjadi model Afrika pertama yang termasuk dalam "malaikat". Untuk mana-mana model acara ini adalah pengiktirafan keindahan, profesionalisme dan bakatnya. Kini Candice Sveynpol menjadi setanding dengan supermodel seperti Alexandra Ambrossio, Miranda Kerr dan Heidi Klum.

Pada pertengahan tahun 2008, heroin artikel ini ditembak untuk penerbitan "El", dan selepas beberapa tahun lagi untuk FHM. Candice turut mengambil bahagian dalam pameran jenama seperti Chanel dan Diane von Furstenberg. Pada tahun 2012, Swainpole muda memasuki model fesyen paling tinggi berbayar tertinggi di dunia. Setahun kemudian, gadis itu menduduki tangga kesembilan dalam ranking versi Forbes. Manekin Afrika Selatan panas menjadi wajah "Max Factor" dan "Versace." Pada tahun 2013, dia muncul dalam katalog sukan, pakaian renang dan seluar dari Rahsia Victoria, dan kemudiannya mengetuai kempen pengiklanan dari Colombian Aqua Bendit dan Turki Zeki.

Pidato Geografi Candace merangkumi semua benua. Nah, sebilangan besar mereka bercakap tentang model rajin yang menakjubkan. Walaupun pekerjaan yang tinggi dan kekurangan pendidikan, Swanepoel bercakap dengan sangat baik tiga bahasa - Afrikaans, Portugis dan Inggeris. Pada tahun 2014, majalah "Maxim" memberikan model fesyen tempat pertama dalam ranking seratus gadis paling seksi di planet ini.

Pada tahun yang sama, dalam koleksi Krismas "Max Factor 2014" Candice muncul di hadapan penonton dalam imej baru. Dari model berambut perang yang terang berubah menjadi si rambut coklat yang terbakar. Kulit baldu menimbulkan kesan bahawa gadis itu kelihatan bersinar dari dalam.

Image

Kehidupan peribadi

Di samping kerjaya yang berjaya, pemilik rahmat alam dan angka sempurna dikenali untuk kegigihannya - selama sembilan tahun berturut-turut ia telah bertemu dengan Hermann Nicoli. Orang muda bertemu di ibu negara Perancis pada pertunjukan fesyen. Candace kemudian berumur 17 tahun. Herman adalah model Brazil yang berjaya.

Oleh kerana jadual kerja sibuk, orang muda jarang menghabiskan masa bersama. Malah Hari Valentine Herman dan Candace tidak selalu dapat meraikan. Selalunya, Swanepoel pada masa ini merupakan satu lagi koleksi "Rahsia Victoria" di salah sebuah kedai di New York. Walaupun gadis itu sendiri mengakui bahawa dia tidak suka percutian ini sangat banyak.

Pada bulan Ogos 2015, pasangan itu mengumumkan pertunangan mereka. Pada bulan Mei 2016, berita tentang kehamilan Swanepoel muncul di media. Dan pada bulan Oktober tahun yang sama, pasangan itu mempunyai anak pertama mereka, Anak Nicoli.

Image

Hobi dan diet

Dalam masa lapangnya, Candice Swanepoel, yang biografinya dipaparkan di atas, suka melakukan perjalanan, melakukan pilates dan tinju, dan juga menaiki papan selaju. Hanya kerana risiko memecahkan kakinya seorang gadis tidak berusaha menguasai helah yang sukar.

Model memantau pemakanannya - makan sayur-sayuran yang cukup dan mengambil minyak ikan. Dan pembantunya yang utama dalam memelihara kecantikan adalah santan. Manekin minuman itu sepanjang hari, menambah produk yang berbeza.

Candice Swanepoel: ketinggian dan berat badan

Parameter ini sangat menarik untuk peminat model. Kebanyakan sumber menyebut angka berikut: ketinggian gadis ialah 175 sentimeter, dan beratnya 50 kilogram. Bagi perkadaran, mereka sangat dekat dengan ideal: 84-59-88.

Artikel menarik

Kindral Sherman on maailma suurim puu. Giant sequoia

Venemaa pikkus: mitmesugused maastikud samadel laiuskraadidel

Uljanovski piirkonna kliima: omadused

Nali lõppes kuradi eest ise (video)