Victoria DiGiorgio - zakonec Johna Gottija

Anonim

Victoria DiGiorgio Gotti - nekdanja žena mafijskega šefa in vodja gambinske kriminalne družine John Gotti, ki je leta 2002 umrl zaradi raka grla.

Pol ruski, pol italijanski, se je Victoria preselila v Ameriko s svojo družino v iskanju boljšega življenja. Kot veste, se je leta 1958 v baru srečala z Johnom Gottijem. Mafijski šef se je zaljubil v spektakularno dekle, leta 1962 pa sta se poročila.

Kljub dejstvu, da je bila Victoria DiGiorgio poročena z enim od glavnih kriminalnih organov 60. let, je družina vodila življenjski slog nižjega srednjega razreda in se držala tradicionalnih vrednot. Po Vitoria je ljubila svojega moža, ne da bi se posvetila naravi svojega dela.

Image

Zgodnja leta

Datum rojstva in starost Victoria DiGiorgio nista znana, vendar je bila ta močna ženska stena za svojega moža in pet otrok.

Po eni različici je bila rojena iz rusko-judovske matere in italijanskega očeta, na drugi strani pa je bil njen oče italijanski Žid.

DiGiorgio je odraščal v Brooklynu in Queensu v porušeni hiši. Imela je dve leti, ko sta se starša ločila. Znano je tudi, da je od matere podedovala okoli milijon dolarjev.

Gospa John Gotti

Tiha, a preprosta ženska Victoria DiGiorgio Gotti je bila gospodinja 42 let, ko je bila poročena s kriminalnim šefom Johnom Gottijem. Njihov prvi otrok, Angela Gotti, se je rodila leta 1961. 6. marca 1962 sta se John in Victoria poročila.

Gotti je živel v skromni trinadstropni hiši v Queensu. Imeli so še štiri otroke - Viktorijo, Franka, Johna in Petra.

Marca 1980 je 12-letni Frank Gotti jahal svojega prijatelja na kolesu in avto ga je udaril v smrt. DiGiorgio je bil potrt in je bil na robu samomora. Skoraj eno leto po tragični smrti je bila praktično v postelji.

Živite nevarno življenje

DiGiorgio je vedel, da je njen mož kriminalec, vendar je bil presenečen, ko je njen sin John izbral tudi to pot. Družinski člani so bili šokirani, ko so izvedeli, da je bil aretiran zaradi igranja in izsiljevanja leta 1998.

Leta 2002 je John Gotti Sr. Umrl v zaporniški bolnišnici, potem ko je izgubil bitko z rakom grla. Imel je 61 let.

John Gotti Jr. je bil v zaporu do decembra 2009 in je bil izpuščen.

Image

Victoria DiGiorgio - Anti-Trump

DiGiorgio je eden tistih, ki še vedno držijo svoja prepričanja. Še vedno stoji za to, kar je prav, in za njenega Donalda Trumpa ni.

Ko se je kandidiral za predsednika Združenih držav Amerike, je Victoria dejala, da je glasovala za Hillary Clinton in da je Trump "samozadovoljni bogat bog."

Access Hollywood je objavil pogovor, v katerem je poročal: Trump je dejal, da lahko z ženskami počne, kar hoče, ker je bogat in slaven. DiGiorgio je nato začel govoriti zelo glasno o svojih mislih v zvezi z njim. Kasneje je pisala svojemu dolgoletnemu piscu v The Daily Beast:

Bil sem poročen z gangsterjem št. 1 in bi mu prerezal grlo, če bi mi povedal tako umazano stvar.

Kljub temu je Trump zmagal na volitvah in postal predsednik Združenih držav.

Zanimive Članki

Ksenia Sokolova - העולם דרך העיניים של brawlers

מה עושה "תרנגולות בסתיו לספור"? הפרשנות של הפתגם

ראומטולוג אודוקימנקו פאוול ולריביץ ': ביוגרפיה, פעילויות וביקורות

קטורת קטלנית: עץ טרופי המאחסן מאפיינים ייחודיים