Walder Frey - karakter "Trónok játék". A hős és a színész leírása

Anonim

Walder Frey a fantasztikus regény "A jég és a tűz dala" és a film adaptációja - a "Thrones Game" című televíziós sorozatának egyik legszínesebb karaktere. Lord Crossinget sok olvasó és néző emlékezte meg a találékonyságával és ravaszságával. Másodlagos, első pillantásra a karakter közvetlenül befolyásolta a telek fejlődését és a főszereplők sorsát.

Image

Ház leírása

Walder Frey a Westeros egyik urája. A háza kis parcellákkal rendelkezik a folyókon. A ház képviselői megesküdtek a Tully iránt, és a kísértők. Miután a nagy ház zászlaja alá kerültek, Walder elkötelezte magát, hogy tisztelegni és szükség esetén adni a csapatait. Tally megesküdött a vas-trónra és Robert Baratheon királyra. Ennek megfelelően Walder Frey és háza szintén a királyi kikötő felügyelete alatt áll.

Image

Walder Stronghold - ikrek. Ezek két kis torony, amelyek a Trident folyó mindkét oldalán találhatók. Az erőd helyének sajátossága meghatározza annak elérhetetlenségét. Vegyük az ikreket egyetlen hadseregre. Ezért Walder élénken élvezi ezt az előnyt, és főként az elhaladó utazóktól kapott tisztelgés miatt él.

Karakterleírás

Walder Frey szintén a későn álnév alatt ismert. A felkelés során Robert királytól kapott. A harcok kezdetétől fogva Freyja fenntartotta semlegességét, és nem vett részt harcokban, amíg egyértelmű győztes nem keletkezett. Ez az epizód leginkább a régi Freyát írja le. A ravaszság és az átláthatóság az ő fő erényei. Waldernek hatalmas utódai vannak. Tíz elismert gyermeke és haragja van. 7 különböző lányt kötött feleségül. A "Jég és tűz éneke" telek alatt 90 éves.

Miután Robb Stark kijelentette magát az északi királynak, és megalázta magát, Talley azonnal támogatta. Azonban a sárkányaik megtagadták a háborút. A Fiatal Farkas kampánya alatt a Lannisterrel át kellett lépnie a Tridenten. Az egyetlen kiút a hídon átmenni. Walder Frey hosszú tárgyalások után megállapodott abban, hogy megnyitja a kaput, de bizonyos feltételekkel. Közülük Robb elkötelezett volt, hogy feleségül vegye le az egyik leányát. A gyorsan temperált király egyetértett. Később feleségül vette a másikot. Erre a vörös esküvőn a Walder Frey bosszút állt. A "Thrones Game" ezen esemény után jelentős változásokon ment keresztül. Bosszús, Frey megszakította a főszereplő visszavonását, és valójában befejezte az északi lázadást.

Walder Frey: Színész

A régi Walder sorozatban brit színész David Bradley játszik. Ez a színész világhírnévre tett szert a Harry Potter franchise-ban való részvétele miatt. A rajongók hasonlóságát a "Thrones Game" -ában Argus Filch-rel sok rajongó jegyezte.

Image

Bradley játék nagyon színes volt, és a kritikusok nagyra értékelték. A felvétel során David saját maga módosítja a szkriptet, hogy jobban megjelenítse a könyv karakterét. Munkáját a Martin Martin regényének szerzője jegyezte meg. De David Bradley is jól játszik a színpadon. Ő a Laurence Olivier-díj birtokosa, amelyet a Legjobb támogató színészért kapott a King Lear játékban.

érdekes cikkek

Ksenia Sokolova - העולם דרך העיניים של brawlers

מה עושה "תרנגולות בסתיו לספור"? הפרשנות של הפתגם

ראומטולוג אודוקימנקו פאוול ולריביץ ': ביוגרפיה, פעילויות וביקורות

קטורת קטלנית: עץ טרופי המאחסן מאפיינים ייחודיים