Вера Брежнев без грим и фотошоп: снимка на певицата

Anonim

През 2002 г. една красива блондинка от публиката излезе да пее заедно в групата "ВИА Гра", а през ноември същата година момичето беше включено в основния състав. Името на щастливото момиче е Вера Брежнев.

Вера Брежнев: височина, тегло, размер на краката

Чувственото тяло на певицата харесва много мъже. Соловата кариера след напускането на VIA Gra се изкачваше нагоре и сега момичето няма край на личния си талант.

Момичетата се опитват да имитират красотата, като обмислят как Вера Брежнев изглежда без грим в интернет. Но певицата на практика няма никакви недостатъци: дълги крака с височина 171 см изглежда 100%: талия - 62 см, бюст - 90 см, бедра - 92 см.

Image

Размерът на подножието на Вера е 40, но за разлика от Парис Хилтън, който подчертава голям крак с обувки с дълъг нос, вътрешната красота знае как да се представи. Фигурата на момичето на височина: 53-55 кг се дава на звезда с помощта на личен треньор, строга диета и самоконтрол.

Спортист, певец, красота

На руската сцена има малко момичета, които винаги изглеждат зашеметяващи, като Вера Брежнева. Певицата не скрива възрастта си: в нея тя ще даде началото на всяка старлета.

Image

Самата Вера обаче не рекламира личния си живот, но информацията за нейната афера с Константин Меладзе и тайният брак често се появяват в мрежата. Но официалното изявление не дава на извършителите на любовна история.

Как изглежда Вера Брежнев без грим и фотошоп?

Завистници обсъдиха напускането на момичето от "ВИА Гра" през цялата година. Те прогнозираха, че соловата кариера на певицата няма да върви добре, те твърдят, че зад решението на популярния певец да напусне групата. Самата певица обаче призна, че е израснала от групата и от сексуалната ориентация на екипа.

И въпреки че Вера Брежнев, без грим и с него, в клипове и в реалния живот, многократно влезе в обектива на фотографите, доказвайки естествената й привлекателност, клеветниците изграждат интриги, което показва, че певицата просто е остаряла за VIA Gra.

Атаки мрази Вера отрази адекватно: първо, в клипа "Реалния живот", показващ перфектното тяло в бански костюм. След това - на церемониите на "Златен грамофон", където звездата спечели наградата за най-добър певец.

Вера Брежнев многократно беше призната за „най-сексапилната жена на Русия“ (през 2012 и 2007 г.), тя спечели титлата „Най-стилната руска момиче“ през 2010 г., а в Украйна през 2011 г. беше призната за „най-красива жена“.

Image

Брежнев е открита благотворителна организация: като член на украинската организация "Лъч на вярата". За успех в полза на другите певицата получи наградата lll на степента на принцеса Олга.

Вяра и любов

Певицата никога не е била лишавана от мъжко внимание. Съпрузите Брежнев оправдават концепцията за "силен човек".

С граждански V. Voichenko певицата е заедно в продължение на няколко години, тя ражда Sonya. Вторият съпруг на Вера Брежнев е богат бизнесмен М. Киперман. Певицата след брака си взе името на съпруга си. Дъщеря й Соня все още носи името Киперман.

Но бракът се разпадна след 6 години. Разликата се свързва със страстта на Вярата Константин Меладзе и тяхната тайна романтика. През 2013 г. композиторът също се развежда със съпругата си заради Брежнев.

Пресата през 2012 г. излъчва информация за интригата на певицата с режисьора М. Вайсберг, но историята на връзката беше кратка. Папараците имаха време да снимат само няколко моменти, на които е трудно да се определи степента на привързаност на звездите един към друг.

През 2015 г. стана известно, че Меладзе и Брежнев решават да легализират отношенията си. Тайната церемония попадна в обектива на украинските журналисти: Вера Брежнева, която се вмъкна в кола в бяла рокля и Константин я последва. Двойката не коментира какво се случва, но феновете вече са ясни: сърцето на момичето е заето.

Вера Брежнев, без грим и фотошоп, спечели сърцето на известен композитор с нейната красота и талант.

Интересни статии

Eksotiske frugter - et lagerhus af vitaminer og mineraler

Hvor og hvordan dannes en vulkan? Hvordan dannes en vulkanudbrud?

Rumæniens præsident, hans vigtigste funktioner og beføjelser. Fuld liste over rumænske præsidenter

Hvad skal man hen til en restaurant: tips i valg af et stilfuldt billede, foto