Какво да видим? Филми от Бриджит Мойнахан

Anonim

Филмографията на Бриджит Мойнахан съдържа най-разнообразните филми от жанра. Искате ли да се отпуснете, докато гледате комедия или да се наслаждавате на интересна драматична история, или пък да тръгнете с малко трилър, или дори да се забавлявате дълго време за шоуто? След това изберете един от филмите с актрисата от списъка по-долу.

"Извличане"

Бриджит Мойнахан във филмите, която е премахната, винаги дава най-добрите 100%. Лентата "Извличане" не е изключение. Интересен трилър поддържа зрителите в напрежение до последната минута.

В центъра на историята е семейството на Нюман. Ейми, втората съпруга на Том, така че децата му от първия му брак, Джесика и Дейвид, имат лошо отношение към новата съпруга на баща му. Тогава Том решава всички заедно да отидат на екскурзия до Африка. Той се надява, че при такива условия Еми ще е по-лесно да намери общ език с децата.

Image

В последния момент Том не може да напусне. Еми решава, че ще може да се справи със самите деца, тя, Джесика и Дейвид отиват в Африка. Заедно с водача главните герои отиват в саваната, за да наблюдават живота на дивите животни. Но от самото начало всичко не върви по план - лъвовете атакуват водача и го убиват. Ейми не остава нищо, освен как да се бори за живота си, докато защитава две деца.

"Сиви проблеми"

Бриджит Мойнахан може да бъде видяна и в комедийната касета „Сивите проблеми“. Филмът е за брат и сестра - Сам и Грей Болдуин. От детството си те са най-добрите приятели един на друг. Изглежда, че нищо не може да разруши връзката им. Родителите винаги се радваха на връзката между Грей и Сам, докато непознати бяха просто ревниви.

Но след като връзката между брат и сестра е силно „опъната”. Факт е, че Сам намира момиче на име Чарли (Бриджит Мойнахан). Той се влюбва толкова много, че буквално посвещава цялото си време на избрания от него, и скоро също решава да се ожени. Грей се чувства изоставен, защото сега брат й има малко общо с нея. В допълнение, момичето осъзнава, че тя самата се влюбва в Чарли, а сега героинята не знае какво да прави с чувствата си.

Image

"Шест"

Бриджит Мойнахан може да бъде видяна в телевизионния сериал "Шест". Лентата се основава на теорията, че в света няма непознати. Всеки жител на Земята може да бъде свързан с друг човек с помощта на верига от шест души.

Image

В центъра на историята са шест нюйоркчани. Те живеят съвсем различен живот, но постоянно, без да го знаят, влияят един на друг. Постепенно те се опознават, дори стават приятели. В резултат на това те разбират, че заради останалите хора в тази шест, всеки от тях е станал напълно различен човек.

Синя кръв

Бриджит Мойнахан изпълни една от основните роли в поредицата "Синя кръв". Историята на няколко части разказва за уважавано семейство на семейството на Рейгън, чиито членове са работили в продължение на много поколения в правоприлагането.

Image

Главата на семейството, човек на име Франк, шефът на полицията в Ню Йорк, както и баща му в миналото. Той възпита три деца, които сега служат и на града. Най-големият син Дани е военен човек, а също и детектив, дъщеря на Ерин, чиято роля е извършила Бриджит Мойнахан, е помощник-прокурор на града, а най-малкият син на Джейми е полицай. Изглежда, че това семейство е перфектно. Така беше, докато последният от Рейгъните не попадна в ужасно „обвързване“.

Интересни статии

Eksotiske frugter - et lagerhus af vitaminer og mineraler

Hvor og hvordan dannes en vulkan? Hvordan dannes en vulkanudbrud?

Rumæniens præsident, hans vigtigste funktioner og beføjelser. Fuld liste over rumænske præsidenter

Hvad skal man hen til en restaurant: tips i valg af et stilfuldt billede, foto