Кристина Милан: пътят от просто момиче до звезда

Anonim

Кристина Милан е популярна американска певица, която е успяла да достигне върховете на суперзвезда, благодарение на таланта си и огромната си воля. Днес момичето е на 34 години, на тази възраст вече има много филмови роли, няколко успешни сингли, записани в известни музикални студия. Нейните песни заемат горните редове на класациите и радват феновете на мелодичност, приятен звук и нежен глас на певицата.

Image

биография

Кристина Милиан е родена в Джърси Сити, Ню Джърси, 26 септември 1981 година. Семейството на певицата и актрисата - представители на населението на Куба, Кристина е кубинец по националност. Държавата Мериленд се превърна в родното място на момичето, семейството на Флорес (истинското име на певицата), за да пребивава постоянно за постоянно пребиваване, когато бебето не е било дори на една година. От детството родителите на момичето са забелязали страстното й желание да стане известен, да постигне успех и да има много фенове. Такава целенасоченост накара Кристина да постигне целта си и да продължи напред, следвайки идеалите си.

Image

Преследване на цел

С някои актьорски данни и добър външен вид, като тийнейджър, Кристина Милиан получи роли в драматични пиеси в училищни пиеси, успешно изиграна. Когато момичето е на 13 години, семейството решава да се премести в Лос Анджелис, където се откриват добри перспективи за млади таланти. Майката на момичето не е загубила - Кристина Милиан започва своето звездно пътуване в Лос Анджелис, когато започва да получава покани за епизодични роли в телевизионни предавания и телевизионни предавания.

Музикална кариера

Заедно със заснемането на телевизионни проекти, Кристина Милиан изгражда кариерата си в музикалния свят. Общувайки с известни личности в хода на работата върху себе си, амбициозната актриса отговаря на Ja Rula, която й помага да се реализира като певица. През 2001 г. Кристина Милан записва две песни, като я довежда до върха на популярността не само в Америка, но и по целия свят. Великобритания, Германия, Австралия и Холандия слушат неусложнени песни на Кристина и балдеят от тях. Получавайки успех и популярност в областта на музиката, момичето продължава да работи с известни личности - Дженифър Лопес, Ашер, Алиша Кийс, често играе ролята на съавтор на песни.

Актьорска кариера

Филмът "Любовта не струва нищо" беше първата достойна работа на актрисата, която й донесе истински успех. Основната роля изигра във филма, нека силно наречен "Кристина Милиан". Снимките на актрисата започват да се появяват на кориците на популярни списания след пускането на екраните на този филм. Тогава актрисата участва в сензационни филми с Ума Търман, Томи Лий Джоунс и други големи холивудски звезди.

Филмът "Torque" също донесе много аплодисменти на грандиозна мулатка. След издаването на тази творба, режисирана от Джоузеф Кан, предложенията за стрелбата паднаха като рог на изобилието, Кристин Милан стана много популярна. Филмографията на актрисата се допълва с известни филми "Бъди по-стръмен" с Джон Траволта, филмът на ужасите "Пулс". Така, роден в обикновени обикновени семейства, миниатюрният кубинец постигна огромен успех. Нейният пример може да бъде пример за млади момичета, които мечтаят за слава.

Image

Личен живот

Но не само успехът на момичето спечели по време на снимките. Докато работи по филма, тя среща Ник Кенън. През следващите три години младежът станал приятел на звезда новак. Двойката се срещаше през цялото това време, но до края на живота си никой от тях не беше достатъчен. Раздялата беше доста лесна, особено след като почти веднага след прекъсването в отношенията с Ник, Христос Милиан стана съпруга на Териус Йонгдейл Неш. Личният живот на момичето най-накрая се допълва с такова събитие като сватбата. Но щастливият съюз на все по-популярната актриса, певица и музикант не продължи дълго. Двойката обяви разпадането си три месеца след сватбата. Въпреки факта, че младият съпруг е бременна по време на края на връзката, Кристин не държи съпруга си.

Image

Дъщерята на Неш е израснала днес с майка си, без много участие от страна на баща си. Кристина Милан е самотна майка, но тя активно изгражда и личния си живот. През 2013 г. момичето обяви ангажимента си с Джес Принс, представител на компанията Rap-A-lot Records, или по-скоро синът на главния изпълнителен директор. По-късно холивудската звезда в интервютата си започна да намеква, че има връзка с Леонардо Ди Каприо.

Интересни статии

Topul celor mai interesante fotografii luate de jurnaliști săptămâna trecută

Lacul de Argint (Gatchina). Emerald mirare

Gotic ornament în arhitectură și interior

Ekaterina Safronova - soția lui Kerzhakov