Mediebedømmelse: nyhedsbureauer, radiostationer, tv-kanaler og aviser

Anonim

En af de vigtige indikatorer for succesen med et blad, avis, radiostation eller internetportal er citationstildelingen. Værdien beregnes som antallet af publicerede links til materialet i en bestemt udgiver eller tv-kanal på tredjeparts ressourcer (på sociale netværk, blogs, fora, nyheder og tematiske websteder) divideret med antallet af dage i en måned og afrundet til hundreder.

Vurdering af nyhedsbureauer

Den bedste informationstjeneste, der tjener medierne, er TASS, RIA Novosti og Interfax, der følger det berømte telegrafagentur i Sovjetunionen. Den fjerde og femte position er henholdsvis Rambler nyhedstjenesten og Rosbalt informations- og analysebureau. Mediebedømmelsen af ​​denne kategori fra september 2016 er ikke ændret i seks måneder allerede.

Image

I marts 2016 mistede Rosbalt nyhedsbureau sin stilling til PRIME, som indtil da stadig havde holdt det i femte eller fjerde stilling. I nogen tid lykkedes det at få fodfæste i de øverste fem ledere i Rusland Today-agenturet, men triumfen varede kun et par måneder.

Udskrivningsmediebedømmelse

Vurdering af massemedier (periodiske aviser og blade) forventes ledet af Kommersant og Forbes. Publikationer har en stærk position og vil ikke gå ned til de nederste linjer af vurderingen overhovedet. I det mindste i det nærmeste fremtid er det bestemt ikke det værd.

Image

De fem største tidsskrifter omfatter også Vedomosti og Izvestia, hvis vurderinger falder, og stalden er Rossiyskaya Gazeta og Novaya Gazeta. Blandt magasinerne fremhæves den russiske mediebedømmelse i de første linjer af The New Times, der styrker sin position, Star Hit, GQ Russia og den berygtede mandlige udgave Maxim.

De bedste aviser har et lille hul i citationsindekset indbyrdes, mens de blandt Forbes-blade er næsten 600 point foran. Medieplaceringer blandt trykte medier er mere udsatte for udsving end lister over de bedste nyhedsbureauer eller internetportaler.

Internet medie rating

Ledende stillinger er traditionelt besat af Rbc.ru, Lenta.ru og Life.ru. Fra tid til anden skynder Gazeta.ru sig ind i top tre, men i lang tid går portalen ikke i de øverste linjer af bedømmelsen. Også i top fem er St. Petersborg Fontanka.ru.

Vurdering af radiostationer og tv-kanaler

I september 2016 anerkendes Ekho Moskvy og Moskva Says af de radiostationer, der selv er citeret. Radio Liberty tog tredjepladsen, da Vesti FM, så langt tilbage som i august, besatte æresværdien og tidligere russiske nyhedstjeneste. Mediebedømmelsen blandt radiostationer er generelt stabil, men den igangværende kamp har foregået for tredjepladsen i seks måneder allerede. På det tidspunkt indtog den russiske nyhedstjeneste stabilt ledende stilling, mens dagens ledere kæmpede for bronzen.

Image

Hvad angår fjernsynskanalerne, er kampen blevet spillet seriøst. Mediebedømmelsen ændres med en misundelsesværdig frekvens, og kun Rusland 24 tv-kanal, som stadig holder første linje, klarer at forblive blandt lederne mere eller mindre stabilt. I øjeblikket tilhører "sølv" og "bronze" henholdsvis til den første kanal og RT.

Interessante artikler

הגרסה העיקרית של המקור של השם Akimov

סרגיי לסקוב: ביוגרפיה, קריירה עיתונאית וחיים אישיים

Gribulina אירינה: ביוגרפיה וחיים אישיים

Hikama - מה זה? תיאור, תכונות, שימוש קולינרי