Hvordan vokse en homunculus hjemme: myter og virkelighet

Anonim

For tiden står fremgangen ikke stille. Ulike områder av menneskelivet utvikler seg raskt. Alle venter på store og store funn, men ingen betaler oppmerksomhet til vellykkede, men små eksperimenter. Og hvis de for flere hundre år siden ikke visste hvordan de skulle amputere benet, skaper de nå kunstige organer med makt og hoved, og selv dette vil ikke overraske barn.

Men likevel begynte alt lite. Middelalder - dette er et vendepunkt da mange strålende alkymister og okkultister lagde grunnlaget for utviklingen av moderne medisin. Mange forbinder navnene til de mest berømte av dem med noe magisk og ikke helt ekte. De fleste utviklingene var imidlertid ikke mer enn eksperimenter innen medisin.

Hva er en homunculus?

En av disse forskerne, middelalderenes alkymister, var Paracelsus, som kom fra Tyskland. Men han ble kjent for en av de mest underholdende eksperimenter, ikke bare den gangen, men også av moderniteten. Nemlig opprettelsen av en homunculus. Mange av dere har mest sannsynlig allerede hørt denne definisjonen, men forsto ikke hva det betyr.

Image

Homunculus er en humanoid skapning dyrket under kunstige forhold. Selv i dag kan det virke fiksjon, men hvis du tror på folk som allerede har utført en slik opplevelse, kan du til og med vokse en homunculus hjemme. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om metodene for å dyrke disse skapningene, oppfunnet av både Paracelsus selv og den moderne mannen.

Hvordan doktoren "Paracelsus" opprettet "små mennesker"

Faktum er at for å fullstendig gjenta eksperimentet med Paracelsus, vil det ikke fungere for noen. Alkemisten skapte sin vidunderlige skapning under de forhold som var tilgjengelige for ham på middelalderen, og derfor er alle postene ganske abstrakte. Så registrerte han ikke den spesifikke temperaturen for å dyrke en halv mann, og faktisk er alle hans handlinger nøyaktige. Som enhver annen forsker (han også kalte seg en tryllekunstner) hadde Paracelsus sine hemmeligheter, som han ikke åpenbarte for noen i det hele tatt. Derfor, hvor nøyaktig han opprettet hans homunculus, kan man bare gjette eller følge med på sine egne eksperimenter.

Alt som er kjent om hvordan å vokse en homunculus fra legen vår er at du må ta et lite fartøy og fylle det med sædceller. Da plasserte alkymisten dette fartøyet i hestgjødsel, ifølge hans opptegnelser, i 40 dager. Etter å ha åpnet kolben og fjerner den nybildede skapningen derfra, må den bli vannet med humant blod.

Image

Legen selv skrev at han ikke trengte en homunculus for rites eller magi. Han ønsket å mate ham og øke ham til tilstanden til en vanlig liten mann. Etter å ha lest skriften til denne fremragende alkymisten, bryter mange fortsatt spørsmålet: er det mulig å dyrke homunculus selv? Svaret på dette, les videre.

Hvordan vokse en homunculus hjemme og er det mulig?

Det er ikke sikkert sikkert om det er mulig å dyrke en fullverdig skapning hjemme. Folk som allerede har gjort slike erfaringer, skutt en video om deres prestasjoner og legger dem på Internett. Hvis du tror på hva du ser, så gjorde det noe som en levende skapning. Vi foreslår at du selv utfører et eksperiment og avgjør om det vil gi et resultat. Så, hvordan å vokse en homunculus hjemme?

Hva trengs?

Du kan prøve å dyrke en homunculus av kyllingegg. Ta en liten beholder og et kyllingegg. Hverken fargen eller størrelsen er helt ubetydelig, så lenge den er ferskt blandet. Selvfølgelig vil egg fra supermarkedet ikke passe deg.

Du vil også trenge alkohol og bomull (for å desinfisere opprinnelsesstedet til frøet), klebemiddel, sprøyte og mannlig sædceller. Selv moderne forskere bekrefter det faktum at frøet spiller en viktigere rolle i utviklingen av embryoet enn eggcellen.

Du vil også trenge et tett stoff (en lue eller en genser, for eksempel), og et varmt sted. Siden den eksakte temperaturen til å vokse en homunculus er ukjent, vil et sted i nærheten av et sentralvarmerbatteri også gjøre. Gå til prosessen.

Image

Hvordan vokse en homunculus fra et egg?

Det er nødvendig å lage et hull i egget. Før dette må desinfeksjonspunktet og sprøytenes nål desinfiseres slik at ingen infeksjon kommer inn, ellers truer det å ødelegge hele prosessen. Det er ganske vanskelig å lage hull i skallet og ikke skade det, derfor anbefaler vi at du legger på et punkteringssted med en fil eller en negleliste på forhånd.

Image

Sprøyt forsiktig spermien inn i egget. Med innføringen av nålen bør innsiden ikke bevege seg. En del av væsken kan strømme ut, men dette kan ikke unngås, så fokus ikke på denne oppmerksomheten. Nå må et lite stykke lim gips lime hullet i egget. Stramhet kan ikke bryr seg, det er ikke så viktig. Nå legger vi blikket inn i beholderen og bretter det inn i et stykke tykk klut.

Image

Deretter er det verdt å finne et passende sted for fremtiden homunculus. Pass på at høstingen hele tiden av voksende var ubevegelig, og ingen kunne røre ved den eller slå den over. Kultiveringstiden kan variere fra 10 dager til 40, forskjellige kilder indikerer forskjellige tall. Hvis du tror tidligere eksperimenter, kan prosessen være ferdig på forskjellige tidspunkter. Vi foreslår at du velger noe i mellom.

Åpne arbeidsstykket

Etter en viss tid kan vi åpne vår homunculus. Hvis du ser at det er mørke steder rundt punkteringen - ikke bekymre deg, er det tillatt. Anta også en ubehagelig lukt, hvis du gjorde alt riktig, og ingenting forstyrret veksten av skapningen, så burde det ikke være veldig skarpt. Nå kan du trygt bryte egget og se hva som skjedde. Det viktigste er å gjøre det enkelt å bevege seg, for ikke å skade innholdet.

Som du kan se, er det ganske enkelt å dyrke en homunculus, og resultatet av eksperimentet avhenger bare av deg.

Interessante artikler

Eksotiske frugter - et lagerhus af vitaminer og mineraler

Hvor og hvordan dannes en vulkan? Hvordan dannes en vulkanudbrud?

Rumæniens præsident, hans vigtigste funktioner og beføjelser. Fuld liste over rumænske præsidenter

Hvad skal man hen til en restaurant: tips i valg af et stilfuldt billede, foto