Топ модел на Софи Самнер: биография, лични данни и параметри

Anonim

Модел на британски произход Софи Съмнър придоби световна слава и значимост в професията след като спечели популярно шоу, наречено "Американски топ модел". Нейната съдба може да послужи като един от класическите примери за реализиране на измислена история за грозно пате в реалния живот. На тази чудотворна трансформация на ъглово момиче в красива жена - в тази статия.

Данни за профила

Освен интересен външен вид, параметрите на тялото са важни за работа като модел. Тези ценности и друга интересна информация за героинята на статията са изброени по-долу.

  • Истинското име е Софи Съмнър.
  • Рожден ден - 15 януари 1990 година.
  • Зодия - Козирог.
  • Родно място - Оксфорд, Англия, Великобритания.
  • Височина - 1.75 cm.
  • Тегло - 55 кг.
  • Цифрата е 81-63-91.

Необичаен външен вид, висок растеж и тънкост - идеалните данни за модела. Но преди да дойде в тази област на дейност, момичето трябваше да бъде неспокойно.

Image

детство

Биографията на Софи Съмнър е доста проста, но интересна. Подобно на много от колегите си в магазина, и просто други представители на нежния пол, тя веднъж преодоля психологически трудния път от известната тийнейджърка с странен вид, който постоянно се дразнеше от връстниците си, за да стане привлекателно и интересно момиче.

Бъдещият успешен модел е роден на 15 януари 1990 г. в столицата на Оксфордшир във Великобритания. Семейството беше просто. Бащата на момичето работи като електротехник, а майка й работи като учител по английски език. Софи беше най-голямата от четирите деца на Самнер. След раждането й в семейството се появяват още три потомци - дъщеря Анна и синовете Джефри и Джоузеф.

В стените на Хеджингтън

Всички детски години и младежта на Софи бяха прекарани в родните й земи - в Англия и директно в самия Оксфорд. Тук тя е получила средно образование - в прочутото местно училище-пансион „Хеджингтън“ за момичета.

Именно в тази институция Ема Уотсън, звездата на сагата „Хари Потър“, беше обучена по същото време, както и Самнер. Момичетата се срещнаха и се сприятелиха много бързо. Заслужава да се отбележи, че съзряла Софи и Ема и до ден днешен, както се казва, "не разлива вода". Тези двама известни възпитаници на Headington редовно се забавляват заедно, пазаруват и т.н.

Image

Но не всички колеги от бъдещия модел бяха приятелски настроени към нея. Както често се случва, завистливите момичета решават да направят връстниците си, които се открояват от тълпата, основният обект на тормоз и подигравки. Това продължи през всичките години на обучение в Хеджингтън. Причините за постоянната подигравка бяха особеностите на появата на Софи Самнер - висок, съчетан със силна тънкост и яркочервена коса.

За да се справи с атаките, независимо колко неочаквано звучеше, момичето получи помощ от хокей, който тя започна активно да преследва. Играта в училищния екип я караше да се чувства като победител, лидер. Самоуважението на Самнер, което чрез подигравка методично се опита да унищожи много практикуващи, рязко скочи.

По пътя към подиума

Връщайки се в родната си Англия от пътуване до канадската провинция Онтарио, където Софи отиде на училищни ваканции, тя реши да боядисва косата си руса. Новият цвят на косата й подхожда най-добре.

След завършване на обучението си в Headington, Sumner влезе в Университета в Exeter факултет по клетъчна и молекулярна биология. Но образованието не беше единственото нещо, което заемаше момичето. Параметрите, които тя притежаваше, стигнаха до началото на кариерата си за моделиране. Височината и теглото на Софи Самнер са изброени в началото на статията.

Поддържайки своето самочувствие на високо ниво, момичето, пълно с надежда, отиде на шоуто "Топ модел в британския". Необичайният външен вид на Софи не можеше да пропусне да привлече вниманието на агентите. Селекцията беше успешна и Самнер беше сред участниците в петия сезон на шоуто.

Image

"Топ модел в британския" беше дебютното представление на Софи пред широката публика. Момичето отиде до победа с увереност, но във финала все още загуби от съперника си. Загубата не прекъсва бойния дух Самнер. Обратно, полученото почетно второ място я вдъхнови да продължи напред.

От Англия до Америка

Биологията избледня на заден план. Софи решава да прекъсне университетското образование и да продължи кариера - диплома ще чака. Получи покана да вземе участие в шоуто "Топ модел в Америка", което тя прие без колебание. В бъдещите планове е записано връщане към висшето образование. Софи Съмнър отиде да завладее Америка.

Модели от САЩ и Великобритания участваха в шоуто. Софи мечтаеше да стане победител, което обаче не й попречи да искрено съчувства на други момичета. Тя силно насърчава другите участници. Сладка, общителна, проста и доброжелателна - тя беше тази, която тя си спомняше в шоуто както за публиката, така и за колегите си. Малко напред, заслужава да се отбележи, че Самнер не загуби тези качества, ставайки успешен и известен. Тя все още е лесна за общуване и винаги е готова да подкрепи тези, които се нуждаят от нея.

Image

Както и в британската версия, Софи стигна до финала. В последния етап на шоуто се появява в няколко рекламни проекта. В резултат - желаното първо място.

Кариерно развитие

След като спечели "Топ Модел в Америка", тя сключи договор с няколко агенции за модел едновременно. Снимка от Софи Съмнър украси едно от изданията на италианското списание "Вог". Но само нейната кариера в моделирането не е ограничена до.

Между изходите на подиума тя успя да се докаже в актьорството. Софи участва в няколко филма. Един от тях е сензационното "Elite Society", където Софи се появява на екрана в ролята на камея. Нейната приятелка Ема Уотсън, която изигра централния герой, я доведе до този проект. Съмнър също изпълнява ролята на приятелката на Вероника в коктейла.

Интересни статии

Η βιογραφία του Denis Okan

Τα δίδυμα μανιταριών είναι επικίνδυνα δασικά δώρα

Μορφές μνημείων στον τάφο: κλασικό, ασυνήθιστο και πραγματικά εκπληκτικό

Kaluga, μουσείο τέχνης: διεύθυνση, ώρες λειτουργίας, εκθέσεις, κριτικές